We wijzen u graag op de mogelijkheid uw bestelling te retourneren en te ruilen:

Bij de aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen vanaf de dag van ontvangst van het product. U kunt uw bestelling in die periode ruilen voor een ander product of retourneren en uw bestelling terug laten betalen.

Maak bij ruilen of retourneren alstublieft altijd gebruik van ons retourformulier, dat u hier kunt downloaden.

Tijdens de termijn van 14 dagen moet u, om recht op uw herroepingrecht te houden, zorgvuldig omgaan met het product en de eventuele verpakking. U mag het product gedurende deze periode slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking en staat, aan ons retourneren. Onze volledige verplichting naar u toe in geval van retournering kunt u ook nalezen in onze algemene voorwaarden, artikel 9.

Bij het retourneren van een volledige bestelling, betalen wij u het aankoopbedrag terug, binnen 14 dagen nadat we bericht hebben gekregen dat u dit product wilt retourneren. We brengen u geen kosten in rekening voor het retourneren maar we vergoeden uw retour-kosten ook niet. Ongefrankeerde post wordt door ons niet in ontvangst genomen. Bij verdwijning van een retour in de post kunnen wij ook niet verantwoordelijk worden gesteld, wij adviseren u daarom retouren altijd zorgvuldig te versturen.

Als u klachten heeft over Wekkers.nl, zullen wij deze binnen een termijn van 7 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoorden. Een klacht over een product of onze service kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk: www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar ons als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.

© 2014 - 2024 Wekkers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel